Yeniden hizmete açıldı

Yeniden hizmete açıldı

KOÜ’de yeni kayıt dönemi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe Seyahat Kart Ofisini 15 Ekim’e kadar yeniden hizmete açtı

Editor: Haber Editörü
19 Eylül 2024 - 15:48

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin kent kartlarında problem yaşamaması için Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi mevkiindeki seyahat kartları ofisini yeniden faaliyete geçirdi. Şehre kayıt için gelen yeni öğrenciler merkeze inmeden seyahat kartlarını alabilecek.

GEÇİCİ SÜREDE HİZMET
Okulların açılması ve üniversitede kayıt süreçlerinin başlaması nedeniyle Kocaeli kart taleplerinde artış yaşanıyor. Yaşanacak yoğunluğun önüne geçmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Umuttepe Seyahat Kartları Ofisini yeniden hizmete açtı. Kabaoğlu Umuttepe Peronlarında yer alan seyahat kartları ofisi 08.30-17.30 arası hizmet verecek.

15 EKİM SON GÜN
Üniversite kaydı için gelen yeni öğrenciler ve seyahat kartı bulunan öğrenciler merkeze inmeden seyahat kart işlemlerini bu ofisten yapabilecek. Yoğunluğun önüne geçmek için açılan Umuttepe Seyahat Kart Ofisi, 15 Ekim Salı gününe kadar hizmet verecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!