Açtırmayın bayramlık ağzımı!
Zeynel Oğuz

Zeynel Oğuz

Açtırmayın bayramlık ağzımı!

29 Eylül 2024 - 12:36

Siyasi arenada her dönem bir hareketlilik yaşanır, ancak Gebze’de son zamanlarda kongre sürecinin yaklaşmasıyla birlikte dönen dolaplar, uzun zamandır göz ardı edilen bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya başladı. 

Kimi zaman sessizlik altındaki gerçekler, sessiz kalındığı sürece daha büyük sorunlar yaratır. Ancak “Açtırmayın benim bayramlık ağzımızı” demek, bu kez kaçınılmaz hale geldi. 

Çünkü herkes bu kentte kimin ne yaptığını, kimin ne olduğunu ve geçmişte nasıl ilişkiler kurduğunu gayet iyi biliyor.

AK Parti Gebze’de kongre sürecine doğru ilerlerken, bu süreçte dönen oyunlar, yapılan hesaplar ve geçmişteki yanlışlıklarla yüzleşme ihtiyacı daha da büyüyor. 

Zamanında Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) meydanlarda balya balya paralarla destek veren, elinde deste deste dolarları sallayanlar, şimdi AK Parti saflarında kendilerine nasıl bir yer bulmayı umuyor? 

Gebze meydanında Fetö'ye destek için çırpınanların, bugün AK Parti’nin geleceğine şekil vermeye çalışması kabul edilemez bir durum.

Daha da ötesi, ahlaki değerlerin yozlaşması, kişisel çıkarların ve ideallerin önüne geçmesi partinin omurgasına zarar veriyor. 

Zampara ilişkilerle, ahlaki çöküşün içinde yer alan bazı isimlerin bu şehrin siyasi yapısına yön vermeye çalıştığını görmek, AK Parti’ye gönül veren insanların midesini bulandırıyor. 

AK Parti'nin Kocaeli'ndeki kurmayları,bu kirli ilişkileri görmezden mi gelecek? Bu insanların partiyi daha ileriye taşıyacağına mı inanacak?

Tabiki hayır…

AK Parti’nin davası, milletin refahı, adalet ve dürüstlük üzerine kurulmuştur. Bu partinin omuzlarında halkın güveni, milli birlik ve beraberlik ruhu yatıyor.

Ancak bu değerleri kirletenler, parti içindeki güveni sarsmaya çalışanlar asla göz ardı edilmemelidir. 

Teşkilat içerisinde geçmişi şaibelerle dolu olan, halkın gözünde güvenirliği zedelenmiş kişilerin bir daha aynı sahnede yer bulmasına izin verilmemelidir.

Unutmayalım ki, herkes her şeyi görüyor, kimin ne halt ettiğini çok iyi biliyor. Kimin davasına sadık, kimin ise sadece kendi menfaatleri peşinde olduğunu unutmuyor.

Kalın sağlıcakla…

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar