Vekil Tipioğlu Gebze’de pazarcı esnafını ziyaret etti!

Vekil Tipioğlu Gebze'de pazarcı esnafını ziyaret etti!

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu, dün Gebze'de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bir dizi temaslarda bulundu.

Editor: Haber Editörü
28 Eylül 2024 - 12:51 - Güncelleme: 28 Eylül 2024 - 12:55

Tipioğlu’nun ilk durağı, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı oldu. Burada, İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Tipioğlu, yerel teşkilatın çalışmaları üzerine sohbet etti ve partinin ilçe düzeyindeki faaliyetlerine dair fikir alışverişinde bulundu. 

Ziyaretin ardından, Tipioğlu ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, İlçe Başkanı Recep Kaya ve diğer parti mensupları ile birlikte Gebze'de bir pazar ziyareti gerçekleştirdi. Pazarda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tipioğlu, halkla birebir temas kurarak onların sorunlarını dinledi, istek ve taleplerini not aldı. Bu ziyaretler, halkla buluşma ve yerel sorunları birinci elden dinleme amacı taşıdı. Pazarda vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Tipioğlu, bölgedeki esnafın durumunu yakından inceleyerek, yerel ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siyasette özlenen fotoğraf!
Siyasette özlenen fotoğraf!
İntihar etmek isteyen vatandaşı polis ikna etti.
İntihar etmek isteyen vatandaşı polis ikna etti.