Vatandaş isyan etti:"Çayırova’da hizmet yok"

Vatandaş isyan etti:"Çayırova'da hizmet yok"

Çayırovalı vatandaş İlçede yaşanan elektrik kesintilerinden ve yetersiz belediyecilik hizmetinden ötürü yetkililere açtı ağzını yumdu gözünü.

Editor: Haber Editörü
19 Temmuz 2024 - 12:46 - Güncelleme: 19 Temmuz 2024 - 12:55

Çayırova’da yaşayan bir vatandaş yaşanan elektrik kesintileri sebebiyle adeta yetkililere isyan etti. İlçede kesintiden kaynaklı evdeki 3 adet beyaz eşyasının değiştiğini söyleyen vatandaş, ayrıca bölgede belediyenin yetersiz hizmet ürettiğini vurgulayarak çağrıda bulundu.

Hüseyin isimli vatandaş,“Evlendikten sonra Çayırova'da yaşamaya başladım ama son 3 yıldır burada yaşamaktan illallah ettim. İşten eve gidiyorum, kabus başlıyor; elektrikler kısık bir şekilde geliyor. Voltaj olarak 130 ile 160 arasında gidip geliyor. İnanın yaşam kalitemiz yerlere düşmüş durumda. Parasını son kuruşuna kadar alıyorlar ama iş hizmete gelince maalesef yok. 3 tane beyaz eşyamı değiştirmek zorunda kaldım. Evde akşam saatlerinde saat 23.00'lere kadar sanki mum ışığında oturuyoruz. Kime şikayet ettiysem ilgilenen olmadı, olduysa da durumda değişme olmadı. Belediyeler ne için var? Yaşam kalitemizi düşüren bu durumlara bir ses çıkarmak gerekmez mi? Çayırova'da yaşamak gerçekten çok zor. Ne elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğünden kurtulabilirsiniz ne de telefon ve internet sorunlarından kurtulabilirsiniz. Camlara çıkıp konuşmaya çalışıyorsunuz, inanın üzülüyorum çünkü bir muhatap yok. Kime neyi şikayet etmeliyiz, inanın şaştık kaldık. Kimsenin umurunda değiliz. Mutlu şehir böyle olmamalı. Mutsuzluk, mutluluk maskesi altına saklanmamalı”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x