TOKİ Kocaeli’de arsa satacak

TOKİ Kocaeli'de arsa satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli dahil 32 ilde 174 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkaracağını açıkladı.

Editor: Haber Editörü
14 Ağustos 2024 - 12:40

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli dahil 32 ilde toplamda 174 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkaracağını duyurdu. Bu arsalar konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları niteliğinde. İşte detaylar:

Arsaların Dağılımı

Muhammen bedeli 6 milyar 653 milyon 300 bin 300 lira olan toplam 6 milyon 957 bin 343 metrekare büyüklüğündeki arsalar, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde bulunuyor.

Ödeme Planı

Alıcılar, bu arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecekler.


Satış Tarihi ve Yeri

Açık artırma şeklinde gerçekleşecek satışlar, 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Ayrıca internetten de emlakyonetim.com.tr adresinden teklif verilebilecek.

İstanbul’da Rekreasyon Alanı Kiraya Verilecek: İstanbul’da bir rekreasyon alanı da aynı tarih ve saatte yapılacak açık artırma ile kiraya verilecek.

Detaylı bilgiye TOKİ resmi web sitesi ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: HABERTÜRK.COM

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!