TCDD, 109 işçi alacak!

TCDD, 109 işçi alacak!

TCDD, 109 işçi alacak. Alınacak iki işçi Kocaeli’de görevlendirilecek.

Editor: Haber Editörü
02 Eylül 2024 - 13:59

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere 109 işçi alımı yapacak. Alınacak olan işçilerden ikisi Derince Gar Müdürlüğü’nde görevlendirilecek. Gerekli şartları sağlayan adayların 6 Eylül tarihine kadar İŞKUR’a başvuru yapması gerekiyor.

ŞARTLAR 
Adaylarından,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak. Başvuruda bulunacak adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

İŞTE O İLLER 
Toplam 109 işçi, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.kocaeligazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"