Şahin Talus,YRP’li Aydal’a ayar verdi!

Şahin Talus,YRP'li Aydal'a ayar verdi!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın 56. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Danışma kurulunda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında asılsız iddialar ortaya atan YRP Genel Başkan Yardımcısı ve 31 Mayıs’ta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Doğan Aydal’ı çok sert çıktı. Talus, “Sen kimin uşağısın” dedi.

Editor: Haber Editörü
12 Temmuz 2024 - 12:19

AK Parti Darıca Danışma Kurulu Toplantısında konuşan il başkanı Şahin Talus, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili ve 31 Mart’ta Kocaeli Büyükşehir Adayı olan Doğan Aydal’ a yüklendi. Talus şu ifadeleri kullandı: “Muhalefet yerel seçimlerde Darıca’yı alacağız diyordu. Ancak ne oldu, Cumhur İttifakı olarak arka ittifak yapmadan 10 bin oy farkla seçimi aldık. Tüm teşkilatlarımızla seçimde sahada idik. 31 Mart yerel seçimlerinde bir partinin genel başkan vekili olan ve büyükşehir adayı olup seçimden sonra 'Kocaeli beni kaybetti' demişti.


SEN KİMİN UŞAĞISIN”
O kişi bugünlerde anayasa değişikliği olmazsa cumhurbaşkanımız ABD’ye kaçacak demiş. Sen kimin uşağısın? Milletimiz bunu görür. O bakımdan Gezi Parkı’nda, 15 Temmuz’u çıkartanlara Cumhur İttifakı olarak mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermek için çalışacağız. O isme haddini bildireceklerine inanıyorum. Kongre süreci var. Kocaeli teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde götüreceğiz. 10 Ağustos’taki il danışma toplantımıza hepiniz davetlisiniz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x