Şahin Talus’dan açıklama geldi!

Şahin Talus'dan açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisini destekleyen vatandaşlara ağır hakaretler savuran şahsın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından onur konuğu yapılmasına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’tan tepki geldi.

Editor: Haber Editörü
01 Eylül 2024 - 18:18

Talus açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Kısa süre önce CHP Milletvekilİ Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanımıza haddi aşan ve hakarete varan söylemlerine şahit olmuştuk.
Geldiğimiz noktada, yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza karşı nefret ve hakaret söylemlerinde bulunan bir şahsın bizzat CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından protokolde ağırlandığınu, alkışlatıldığını ve takdir edildiğini görüyoruz.

“HAKARET DİLİNİ ASLA KABUL ETMEYECEĞİZ”

Hakaret, nefret ve tahrik içeren bu söylemlerin sahibi şahsı takdir etmek demek, bu söylemleri onaylamak ve bu çirkin davranış biçimine sahip çıkmak demektir.
Siyaset, içerisinde eleştiri kültürünü barındıran bir mecradır. Siyasetçilerin kin ve nefretten uzak, hukuk kuralları içerisinde eleştiriliyor olmaları pek tabi kabul edilebilir bir durumdur.
Fakat bu eleştiri düzeyini aşan nefret ve hakaret dilini asla kabul etmeyeceğiz. Bu söylemler kimden gelirse gelsin ilgilelerin hukuk önünde hesap vermesi için mücadelemize devam edeceğiz.
Böylesine çirkin fiillerin faili olan kişilere sahip çıkılması, kısa süre önce “Siyasette Normalleşme” adımlarını attığını iddia edenlerin gerçek kimliğini de ortaya çıkarmıştır.
CHP’de koltuğa oturan herkes gibi son Genel Başkan da zaman geçtikçe partiyi asıl kimlerin kontrol ettiğini, talimatların nereden geldiğini anlamış olacak ki, tercihi yüzünden milletimizi en ağır şekilde aşağılayan, hakaret eden, demokrasiden nasibini almamış bu şahsı baş tacı yapma yarışına girmiştir.

 

“NE KADAR ÇİRKİNLEŞSELERDE…”

Bu tutum demokratik bir tutum değildir, bu tutumu sergileyenlerin ne helalleşme ne de normalleşme söylemleri inandırıcı değildir.
CHP’nin değil 40 yıl, 100 yıl geçse de değişmeyeceği, toplumla zıtlaşmaya devam edeceği çok açıktır.Şunu çok iyi bilmeliler ki, ne kadar hadsizleşseler de, ne kadar çirkinleşseler de, ne kadar saldırganlaşsalar da, milletimizi bölemeyecek; ülkemizin gelişmesi, büyümesi, hür ve özgür olması için çıktığımız bu yoldan bizleri geri çeviremeyeceklerdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x