Sağlık sektörünün örnek ismi Nilgün Yönten!

Sağlık sektörünün örnek ismi Nilgün Yönten!

Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nilgün Yönten, sağlık sektöründeki liderlik becerileri ve hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla bölge halkı tarafından takdir edilmeye devam ediyor.

Editor: Haber Editörü
18 Eylül 2024 - 22:48 - Güncelleme: 18 Eylül 2024 - 23:01

Hastane çalışanları ile son derece uyumlu bir işbirliği içinde olan Yönten, güler yüzlü ve pozitif yaklaşımıyla hem ekip arkadaşları hem de hastalar arasında sevilen biri olarak öne çıkıyor. Özellikle hasta ve hasta yakınlarına gösterdiği ilgi, onların güvenini kazanmasında önemli bir etken oluyor.

YÖNTEN İŞİNİ PROFESYONEL YAPIYOR!

Dr. Nilgün Yönten, işini profesyonellikle yaparken, herkese eşit davranarak sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma konusunda büyük katkı sağlıyor. Bölge halkı, hem hastane hizmetlerinden hem de Yöntem'in kişisel ilgisinden memnuniyetini dile getiriyor. Nilgün hocanın liderliğinde hastane, sağlık hizmetlerinde standardı yükselten bir duruma gelmiş ve bu da genel olarak hasta memnuniyetine olumlu yansıyor.

ÖZENLE YAKLAŞIYOR!

Bu tür özenli bir yaklaşım, sadece hastalar üzerinde değil, aynı zamanda sağlık personelinin motivasyonu ve iş birliği açısından da önemli bir fark yaratıyor. Dr. Yönten’in ekip ruhunu destekleyici ve insan odaklı yönetim tarzı, Büyük Anadolu Hastanesi'nin bölgede tercih edilen bir sağlık merkezi olmasına katkıda bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!