Recep Kaya’ya 7’den 70’e sevgi seli!

Recep Kaya’ya 7’den 70’e sevgi seli!

Kasım ayında gerçekleşecek AK Parti Gebze İlçe Kongresi için geri sayım sürerken, Recep Kaya sahadaki temposunu artırdı.

Editor: Haber Editörü
25 Ekim 2024 - 21:31

Kasım ayında gerçekleşecek AK Parti Gebze İlçe Kongresi için geri sayım sürerken, Recep Kaya sahadaki temposunu artırdı. Her gün farklı noktalarda vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelen Kaya, genç yaşlı demeden tüm talepleri dikkatle dinliyor, halkın nabzını tutuyor.

HALKLA İÇ İÇE!

Gebze’de 7’den 70’e herkesten büyük bir ilgi ve destek gören Recep Kaya, samimi yaklaşımı ve dinamik çalışmalarıyla dikkat çekiyor. “Bana ulaşan her talebi dinliyor, halkımızın beklentilerine yanıt vermek için elimden geleni yapıyorum” diyen Kaya, Gebze’nin her köşesinde halkla iç içe olmaktan mutluluk duyduğunu gittiği her yerde ifade ediyor.

GEBZELİLER KAYA’YA İLGİ GÖSTERİYOR!

Özellikle gençler ve yaşlılar arasında popüler olan Kaya, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla sohbet ediyor, onların fikir ve önerilerini alıyor. Kasım ayındaki kongreye doğru adım adım ilerlerken, Kaya’nın saha çalışmaları partililer arasında da büyük takdir topluyor. Gebze’deki bu yoğun saha çalışmaları, Recep Kaya’nın toplumun her kesimi tarafından sevildiğini ve güven duyulduğunu bir kez daha gösteriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Soba arı gibi çalışıyor!
Başkanvekili Soba arı gibi çalışıyor!