Petrol-İş TÜPRAŞ Baştemsilcisi oldu!

Petrol-İş TÜPRAŞ Baştemsilcisi oldu!

Yeni dönem sözleşme taslağı için çalışmalara başlayan Petrol İş Sendikası’nın örgütlü olduğu TÜPRAŞ’ta, işyeri baştemsilcisi Yunus Emre Özdil’in emekli olmasının ardından yeni baştemsilci belli oldu

Editor: Haber Editörü
05 Ağustos 2024 - 13:45

TÜPRAŞ  İzmit rafinerisinde mevcut İşyeri Baştemsilcisi Yunus Emre Özdil’in emekli olmasının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Emekli olan ve fabrikadan ayrılan Özdil’in ardından fabrikadaki temsilci sayısı 5’e düşerken baştemsilcilik görevine ise vekaleten Emre Sürek getirilmişti. 

YENİ TEMSİLCİ HAKAN SOLMAZ 

İşte bu gelişmelerin ardından TÜPRAŞ’ın 6 temsilcisi dün bir araya gelerek yeni İşyeri Baştemsilcisini belirledi. Temsilcilerin gerçekleştirdiği toplantı neticesinde TÜPRAŞ’ın yeni İşyeri Baştemsilcisi Hakan Solmaz oldu. Solmaz, baştemsilcilik görevine geldiğini şu ifadelerle duyurdu:


EKMEK KAVGASI

“Ben işçiyim,
Ben işçi çocuğuyum.
Seka Fabrikası işçilerinden
Emekli Ferudun’un oğluyum.
Ekmekle doydu karnım
Ekmekle avutuldum
Ekmekle korkutuldum
Sen sofraya havyar da koysam kuzu kızartması da,
Önce ekmeğe varır elim.
Kavgamın adı benim
Ekmek kavgası…


ALLAH MAHÇUP ETMESİN

Baştemsilcimiz Yunus Emre Özdil’in emekliye ayrılması sonucunda, Temsilci arkadaşlar ile yaptığımız toplantı ve istişare sonrası Petrol-İş Sendikası Tüpraş Baştemsilcilik Görevine gelmiş bulunmaktayım. Tüm işçi kardeşlerimiz ve sendikamız için hayırlı uğurlu olsun. Allah mahçup etmesin…”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"