Özel Kalem Müdürü hakkında sunulacak belge merak ediliyor!

Özel Kalem Müdürü hakkında sunulacak belge merak ediliyor!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Bayrak’ın Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Özel Kalem Müdürü olan Aydın Turan ile alakalı önümüzdeki meclis toplantısında sunacağı belgeler merak ediliyor.

Editor: Haber Editörü
07 Ekim 2024 - 23:20 - Güncelleme: 07 Ekim 2024 - 23:24

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Bayrak Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Özel Kalem Müdürü olan Aydın Turan ile ilgili geçtiğimiz Meclis toplantısında ilginç bilgilere değinmişti.

Bayrak bir dahaki ay yapılacak olan meclis toplantısına belgelerle geleceğini ifade etmişti. İYİ Partili Bayrak’ın kamuoyuna sunacağı belgeler merak ediliyor.

İLHAMİ BAYRAK NE DEMİŞTİ?

“Çayırova Belediyesi’nde Neler Oluyor.Çayırova Belediyesi’nde, halkın seçtiği irade işlevsiz hale mi getiriliyor.Müdürlükler devre dışı bırakılırken, tüm yetkilerin Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın elinde toplandığı ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sembolik bir başkan olarak kaldığı konuşuluyor.Devletin “paralel yapı” olarak nitelendirdiği sistemin bir benzeri, Çayırova Belediyesi’nde mi devreye alındı? Eş başkanlık sistemini andıran bu yapı içinde, Aydın Turan fiilen eş başkan statüsünde mi görev yapıyor.Halkın iradesine gölge düşüren bu uygulamaların, Çayırova’nın geleceğine zarar vermesine izin vermemeliyiz.Bu gidişata dur demenin ve Çayırova’nın geleceğine sahip çıkmanın zamanı gelmedi mi?Herşeyin belgesini bugün buraya getirdim.O gün de her söylediğim sözün belgesini paylaşacağım”sözlerine yer vermişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
Havalar nasıl olacak?
Havalar nasıl olacak?