Muzaffer Bıyık’tan hemşerisine 8 Milyonluk kıyak!

Muzaffer Bıyık'tan hemşerisine 8 Milyonluk kıyak!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim öncesi yaptığı 8 Milyonluk promosyon ihalesini hemşerisine verdiği öğrenildi.

Editor: Haber Editörü
24 Haziran 2024 - 17:35 - Güncelleme: 24 Haziran 2024 - 20:40

Darıca Belediyesi yerel seçim öncesi vatandaşa dağıtmak üzere 8 milyon liralık promosyon alımıyla gündeme gelmişti.Belediye 11 Kasım 2023’te ihale düzenleyerek baskılı malzemeler alacağını duyurmuştu. Afiş ve billboard giydirme gibi işlerin yanı sıra bir dizi promosyon alımına da yer verilmişti.

BİNLERCE ÜRÜN!

500’er adet baskılı termos, usb bellek, powerbank ve altın rengi işlemeli kalem,1000’er adet deri kapaklı ajanda, duvar saati, ahşap kutuda çikolata ve kupa, 24 bin çanta, 5 bin tişört, 5 bin belediye logolu şapka ve 5 bin adet notluk, 20 bin baskılı takvimin de aralarında olduğu on binlerce promosyon ürünü satın almıştı.

BIYIK KIYAK YAPTI!

İhale Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık tarafından hemşerisi olan aynı zamanda AK Parti Darıca İlçe yöneticisi Murat Açıkgöz’ün aile bireylerinin sahip olduğu Banada Reklam firmasına verildiği ortaya çıktı.Parti içerisinde de verilen ihalenin “kıyak yapıldı” şeklinde yorumlandığı, tepkilerin halen daha devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"