Muhip Kanko: “Tüm ilçelerde iddiamız olacak”

Muhip Kanko: “Tüm ilçelerde iddiamız olacak”

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, 12 ilçede gerçekleştirilen kongreleri ve 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu. Kanko, tüm ilçelerde iddialı olacaklarını söyledi.

Editor: Haber Editörü
05 Eylül 2023 - 13:49

6 İLÇE DEVAM, 6 İLÇEYE YENİ BAŞKAN
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ilçe kongreleri 3 Eylül Pazar günü itibariyle tamamlandı. CHP Gebze, Körfez, Derince, Başiskele, Karamürsel ve Çayırova’da mevcut ilçe başkanları tekrar seçildi. Geri kalan 6 ilçede ise başkanlar değişti. CHP İzmit’te Gökhan Ercan, Kartepe’de Hasan Bayrak, Kandıra’da Serkan Açıkgöz, Darıca’da Hüseyin Özaltan, Dilovası’nda Servet Turan, Gölcük’te ise Mehmet Uzuner yeni ilçe başkanları oldu.

TÜM İLÇELERDE İDDİAMIZ OLACAK
CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko yaptığı ilçe kongreleri ve yerel seçimler hakkında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İlçe kongrelerimizin tamamı demokrasi şöleni havasında gerçekleşti. İlçelerinde sevilen, ön plana çıkmış ve delegelerin sempatisi kazanmış arkadaşlarımız başkan oldu. İl başkanlığı seçimi sonrasında da yerel seçime dair stratejimizi belirleyerek çalışmaya başlacağız. Tüm ilçelerde iddiamız olacak.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!