Muhalefet Bünyamin Çiftçi’ye fena yükleniyor!

Muhalefet Bünyamin Çiftçi'ye fena yükleniyor!

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, dün Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin başkanlığında Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.

Editor: Haber Editörü
04 Eylül 2024 - 16:38 - Güncelleme: 04 Eylül 2024 - 16:41

Toplantıda gündem dışı söz alan CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Turan Ağaç, İlçede bitmek bilmeyen Devlet Hastanesi, Kent Meydanı ve Küçük Sanayi Sitesi projeleri tek tek sıralayarak tepki gösterdi.

“SADECE TABELASI KALDI”

CHP’li Ağaç yaptığı açıklamada, ”Sayın başkan göreve geldikten sonra devlet hastanesi yeri değişti. Buna destek vererek hastane projesinin hayata geçirilmesini istedik. İlk ihale yapıldıktan sonra 800 günlük yapımı tamamlanarak yapımı tamamlanacaktı. Ancak firma işi bıraktı. İkinci ihale yapıldı. 750 gün süre ile bitecekti. Şu ana kadar ise sadece yüzde 7’lik kısmı yapıldı. Hastane inşaatında bir çalışma yok.3 ay önce hastane inşaatını sorduk. Belediye başkanı firma deprem bölgesinde dedi. Ancak araştırdık ki hastane inşaatını alan firma Dost İnşaat Bursa’da yaptığı hastane inşaatı yapan firma iflasını açıkladı. Bunu yapan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz. Hastane projesinin sadece tabelası kaldı ”dedi.

“AŞK HİKÂYESİ Mİ YILAN HİKÂYESİ Mİ BELLİ DEĞİL”

“Kent Meydanı’na gelelim. Gökyol inşaat 420 günlük içerisinde bu projeyi yapacaktı. Ancak o firmada iflasını açıkladı. O projede yarım kaldı ”sözlerine yer veren Ağaç,” Küçük sanayi sitesi projesinde de 550 günlük süre içerisinde bitecekti. Oto sanayici olan esnaflar şikâyet ediliyor. Son olarak sayın başkan hastane projelerini açıklarken şantiyede poz verirdi. Çayırova’da iki tane özel hastane var. Kocaeli genelinde hastane olmayan iki ilçe var. Biri Başisekele biri Çayırova. Biz çok aşk destanları duyduk. Birde Bünyamin Başkanın Çayırova’ya aşk hikâyesi mi yılan hikâyesi mi belli değil ”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x