MEDAR Hastanesi’nin iki şubesini Medical Park işletecek

MEDAR Hastanesi’nin iki şubesini Medical Park işletecek

İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’un sahibi olduğu Medar Hastanesi Gebze ve Ataşehir şubelerinin işletme hakkı Medical Park Hastanesi’ne verildi.

Editor: Haber Editörü
25 Haziran 2024 - 11:05

Bir süre önce satılacağı iddialarıyla gündeme gelen Gebze ve Ataşehir MEDAR Hastaneleri’nin akıbeti belli oldu. İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’un sahibi olduğu hastanelerin Gebze ve Ataşehir şubelerinin işletme hakkının Medical Park Hastanesi’ne verileceği açıklandı.

SADECE İŞLETME HAKKI
Medar Ataşehir ve Medar Gebze Hastaneleri’nin satıldığına dair çıkan haberlere karşılık açıklama yapan Medar Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. M. Veysel Besnili,  Medar Ataşehir ve Medar Gebze Hastaneleri’nin satışının söz konusu olmadığını, Medicalpark Hastaneler Grubu yöneticileri ile yakın bir zaman önce başlayan görüşmeler neticesinde Medar Ataşehir’in işletme hakkının Medicalpark Hastaneler Grubu’na verme kararı aldıklarını, görüşme sürerken Medar Gebze Hastanesi’nin de işletme hakkının verilmesinin gündeme geldiği ve her iki hastanenin işletme hakkının Medicalpark Hastaneler Grubu’na verilmesi kararı aldıklarını açıkladı. Besnili, değişen dünya ve ülke koşullarının iş yapış şekillerinde farklı bakış açılarını değerlendirme ihtiyacı doğurduğuna dikkat çekerek, Medar Gölcük ve Medar Sakarya Hastanelerindeki hizmetlerine ve sağlık alanındaki yatırımlarına devam ederek büyüme hedeflerinden taviz vermeyeceklerini vurguladı.

GEBZE VE ATAŞEHİR ŞUBELERİ
Diğer şubelerde sağlık yatırımlarının devam edeceğinin vurgulandığı açıklamada; “Sağlığınız El Üstünde” felsefesi ile 25 yıldır hizmet veren Medar Sağlık Grubu, tıp merkezinden hastaneye ve daha sonrasında Medar Sağlık Grubu olarak sağlıkta ulusal marka olma hedefiyle önce Gebze, Sakarya ve sonrasında da İstanbul Ataşehir’de hizmetlerine devam ediyor. Medar Sağlık Grubu, son olarak  Gölcük’te bulunan 11.000 metrekare alanda ve 101 yatak kapasitesi ile hizmet veren hastanesinde, hizmet kalitesini artırmak amacıyla hastanenin hemen yanında yer alan bir ek bina inşaatına başladı. Ek bina ile birlikte yaklaşık 16 bin metrekare alanda hizmetlerine devam edecek olan Medar Gölcük Hastanesi,  Temmuz ayı itibari ile ek binada da hasta kabulüne başlayacak. Medar Sağlık Grubu bu yatırım ile, hasta memnuniyeti ve kaliteli sağlık hizmetlerini üst seviyeye taşımayı hedeflerken, ek hizmet binasında fizik tedavi ve rehabilitasyon alanını en yüksek kapasitede kullanmayı ve akademik kadrosunu da genişletmeyi amaçlıyor." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x