Mahalle pislik içinde belediye umursamıyor!

Mahalle pislik içinde belediye umursamıyor!

Çayırovalı bir vatandaş mahallede geç alınan çöpler ve yapılmayan temizlik ile ilgili Çayırova Belediyesine ateş püskürdü.

Editor: Haber Editörü
01 Eylül 2024 - 02:23

Çayırova’da bulunan ve 70 ailenin yaşadığı Vizyon Sitesi yöneticisi belediyeye adeta ayar verdi.Murat adındaki yönetici Çayırova Akse Mahallesi 530.sokağı pislik götürdüğünü, defalarda belediyeye söylediklerini ancak bir sonuç alamadıklarını ifade etti.

İşte o yöneticinin konuyla alakalı yapmış olduğu açıklama;

“Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi 530. Sokak 13D D2 Vizyon Sitesi. 2019 tarihinde İstanbul'dan ev aldığım için bu siteye taşındım. 5 senedir bu sitede oturuyorum. 70 daireden oluşan bir site ve site yönetimindeyim. Bizim site olarak şikayetimiz Kocaeli Belediyesi ve Çayırova Belediyesi'ne. Sitemizin çevresinde bulunan çöp konteynerları dolup taşıyor. Pislik içinde kalıyor ve bunlar çok uzun süre sonra alınıyor. Doğru düzgün temizlik yapılmıyor. Çöp konteynerları çok eski, pis çöp suları yerlere akıyor ve koku yapıyor. Bunların değişmesini istiyoruz. 2. konu çevre temizliği ve düzeni. 5 senedir hiçbir hizmet alamıyoruz. Defalarca belediyeye dilekçe yazdık, durumu bildirdik. 2 sene önce sitenin çevresine uydurma bir kaldırım yaptılar, öyle kaldı. Sitemizin karşı tarafında bulunan arsanın dikenli otları yola kadar geldi. Defalarca bunu söyledik ama yapılmadı. Sitenin önü çok kötü durumda, dikenli otlar yola kadar gelmiş. Bunun da yapılmasını istiyoruz. 3. konu, çevremizdeki sokakları ot biçme makinesiyle biçtiler ama bizim sitemizin çevresini biçmediler. Gidip belediyeye söyledim, sonra gelip biçtiler ama bütün pislik ot sitenin önünde kaldı. Yine hiçbir şekilde ne bir temizlik aracı ne bir belediye temizlik personeli gelip burada hizmet vermiyor. Site olarak bu taleplerimizin yerine getirilmesini istiyoruz. 5 senedir bu site çevresinde hiçbir hizmet yapılmadı ve yapılmamaya devam ediyor. Defalarca Çayırova Belediyesi'ne bunu bildirdik, hiçbir dönüş alamadık. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Murat K****, Vizyon Sitesi Yönetim Yardımcısı. Saygılarımla, iyi çalışmalar”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"