Körfezliler "Cumhuriyet" için yürüdü

Körfezliler "Cumhuriyet" için yürüdü

Körfez’de her hafta ‘sağlıklı yaşam’ için gerçekleştirilen sabah yürüyüşü bu hafta ‘Cumhuriyet’ temasıyla gerçekleştirildi. Ellerine Türk bayrakları alan Körfezliler, Cumhuriyet şarkıları eşliğinde yürüdü

Editor: Haber Editörü
26 Ekim 2024 - 19:04

Körfez’de her hafta ‘sağlıklı yaşam’ için gerçekleştirilen sabah yürüyüşü bu hafta ‘Cumhuriyet’ temasıyla gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi ve Simya Koleji’nin birlikte düzenlediği yürüyüşte dev Türk ve Atatürk Bayrağı açılırken, yürüyüş öncesinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, okul yöneticileri ve Körfezliler katıldı.


YOĞUN KATILIM VARDI
Katılımcılara Türk bayrakları dağıtılırken, Tütünçiftlik Sahili’nden Derince Sahili’ne kadar yürüyüş gerçekleştirildi ve tekrar geri dönüldü. Yürüyüşte kısa bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, “"Bu zaferi sonsuza dek korumak, Cumhuriyet’i hep daha ileriye taşımak, hepimizin boynunun borcudur.

BİRLİKTE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Özellikle çocuklarımızla birlikte bu ülkeyi daha da ileriye götüreceğimize inancımız tam. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Soba arı gibi çalışıyor!
Başkanvekili Soba arı gibi çalışıyor!
Recep Kaya’ya 7’den 70’e sevgi seli!
Recep Kaya’ya 7’den 70’e sevgi seli!