Körfez’e yakışan bir spor tesisi daha

Körfez’e yakışan bir spor tesisi daha

Körfez Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda bir spor tesisi daha hayata geçirdi. Tesis içerisinde; Futbol, basketbol ve tenis sahalarının yer alırken, aydınlatma için güneş enerji sistemi kuruldu

Editor: Haber Editörü
18 Ekim 2024 - 15:15

Körfez Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda bir spor tesisi daha hayata geçirdi. Körfez Kent Bölgesi’ndeki hayata geçirilen tesis içerisinde; 540 metrekarelik basketbol sahası, 630 metrekarelik tenis sahası ve 1.749 metrekarelik futbol sahası yer aldı.


GÜNEŞ ENERJİLİ AYDINLATMA

Adeta bir komplekse dönüşen alanda 450 metrelik bisiklet ve yürüyüş yolu da hayata geçirildi. Tesislerin aydınlatması için güneş enerjili sistem kullanıldı. Toplamda spor alanları için 34 projektör uygulaması, çevre için de 90 armatör uygulaması gerçekleştirildi.


BEĞENİ TOPLADI
Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre düzenlemesi için de çalışma başlatırken, futbol sahasında zemin serildi, basket sahasında da potalar yerleştirildi. Vatandaşların kullanımına da açılan tesis, büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
Havalar nasıl olacak?
Havalar nasıl olacak?