Kocaeliler dikkat! Çok şiddetli olacak

Kocaeliler dikkat! Çok şiddetli olacak

Arabistan tarafından Basra alçak basıncıyla gelen sıcak hava akımı Marmara'da yaşayanları bunaltmaya devam ederken ağustos ayı boyunca bu durumun devam edeceği belirtildi. Ayrıca Marmara Bölgesi ve Karadeniz kıyılarında şiddetli rüzgar uyarısı yapıldı.

Editor: Haber Editörü
14 Ağustos 2024 - 12:11

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yeni hava durumu haritası yayımladı. Hava sıcaklıkları 30 derecenin üzerinde, seyrederken Arabistan tarafından Basra alçak basıncıyla gelen sıcak hava akımı ağustos ayı boyunca devam edecek.


MARMARA BÖLGESİNE ŞİDDETLİ RÜZGAR UYARISI

Marmara Bölgesi ve Karadeniz kıyılarında şiddetli rüzgar olacak. Bu bölgedeki vatandaşların tedbirli olmaları hususunda uyarılar yapıldı. Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji'den yapılan uyarıda: "Rüzgarın, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.
Marmara bölgesinde hava durumu...
MARMARA
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
KOCAELİ 23°C, 34°C
Az bulutlu ve açık
SAKARYA 22°C, 34°C
Az bulutlu ve açık
EDİRNE 22°C, 38°C
Az bulutlu ve açık
İSTANBUL 25°C, 33°C
Az bulutlu ve açık
KIRKLARELİ 22°C, 34°C
Az bulutlu ve açık

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!