Kocaeli SGK İl Müdürü değişti!

Kocaeli SGK İl Müdürü değişti!

Kocaeli SGK İl Müdürlüğüne Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü atandı

Editor: Haber Editörü
10 Ağustos 2022 - 15:37

Kocaeli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne bugün çok bir tayin yaşandı. Yaklaşık 10 yıldır Kocaeli SGK İl Müdürü olarak görev yapan ve çevresince oldukça sevilen Nurettin Nacar, bugün itibariyle Şanlıurfa GSK İl Müdürü olarak atandı. Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü de Kocaeli SGK İl Müdürü olarak atardı.

URFA’DAN GELMİŞTİ, YENİDEN URFA’YA GİDİYOR
Kocaeli SGK İl Müdürü olan Nurettin Nacar, ilimize gelmeden önce de Şanlıurfa SGK İl Müdürü olarak görev yapıyordu. Naçar, şimdi yeniden eski görev yerine dönmüş oldu. Gazetemize açıklama yapan Nurettin Nacar, “ Karar bugün itibariyle tebliğ edildi. Muhtemelen ayın 19’unda buradaki görevimle ilişiğimi keserim” dedi. Kocaeli SGK İl Müdürlüğüne atanan İsmail Ünlü’nün de ay sonuna kadar ilimizde göreve başlaması bekleniyor.

Nurettin Nacar kimdir?


1963 yılında Kahramanmaraş Merkeze bağlı Yeni köyde doğdu. Kahramanmaraş İmam Hatip lisesi yüksek öğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü Mezunu. 1987 de Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl müdürlüğünde memur olarak işe başladı. 1996 – 2003 yılları arasında Kahramanmaraş SSK hastanesinde Şef olarak görev yaptı. 2008 yılı itibariyle Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İl Müdürü olarak atandı. 2012 yılından bu yana da Kocaeli SGK İl

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erkan Azeri’den İlçe başkanlarına mesaj!
Erkan Azeri’den İlçe başkanlarına mesaj!
Başkan Büyükgöz'e sevgi seli!
Başkan Büyükgöz'e sevgi seli!