Kocaeli’nin eski il başkanıydı, genel başkanlığa aday oldu

Kocaeli'nin eski il başkanıydı, genel başkanlığa aday oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunları nedeniyle tekrar aday olmayacağını açıkladı ve parti 30 Haziran'da olağanüstü kongre yapacak. Kocaeli'de iki dönem il başkanlığı yapmış olan İstanbul Milletvekili ve parti sözcüsü Birol Aydın, genel başkanlık için aday olduğunu duyurdu

Editor: Haber Editörü
24 Haziran 2024 - 16:44

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tekrar aday olmayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından parti, 30 Haziran’da olağanüstü kongre için toplanacak.

BİROL AYDIN ADAYLIĞINI DUYURDU

Kocaeli’de iki dönem il başkanlığı yapmış ve 2014 yerel seçimlerinde partisinin Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İstanbul Milletvekili ve parti sözcüsü Birol Aydın, genel başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Parti genel merkezinde yaptığı basın açıklamasında Aydın, Saadet Partisi'nin  yeni genel başkanı olmasına kesin gözüyle bakıldığını belirtti.

3. OLAĞANÜSTÜ KONGRE MESAJI

Aydın, açıklamasında şunları kaydetti: “Biz Saadet Partimize sahip çıkmak için, 20 yıldır özellikle son yedi yıldır teşkilat mensuplarımızın her şart altında genel başkanımızın gözünün içine bakarak çabanın ve gayretin ve duruşu ortaya koyduğu bir zamanda bu duruşa sahip çıkmak için, Saadet Partisi kadroları olarak 2016’dan bu yana ülkemizin birliğine, kardeşliğine, toplumsal uzlaşmaya, kamplaşmanın ortadan kalkması için, genel başkanımızın daha fazla yıpratılmasına imkan ve fırsat vermemek için, partimizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşlik iklimini korumak için 3. Olağanüstü Kongrede Saadet Partisi Genel Başkanlığı’na aday olduğumu ilan ediyor, bu kararımın camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x