Kocaeli Barosu yeni başkanını seçecek

Kocaeli Barosu yeni başkanını seçecek

Kocaeli Barosu 38. Olağan Genel Kurulu 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek fakat ilk genel kurul gününde çoğunluk aranacak. Bu tarihlerde çoğunluk sağlanamaması halinde kongre 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek genel kurul da Caner Karakadılar’ın tek aday olarak seçime girmesi bekleniyor.

Editor: Haber Editörü
13 Eylül 2024 - 13:59

BARO EKİM AYINDA SEÇİME GİDİYOR
Kocaeli Barosu 38. Olağan Genel Kurulu ilk toplantısı 5 Ekim Cumartesi günü 09:00-17:30 saatleri arasında Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda, Baro Başkanlığı ile yetkili organların seçiminin 06 Ekim 2024 Pazar günü 08.30’da Kocaeli Adliyesi’nde yapılacak. Bu tarihlerde üye sayısının salt çoğunluğu sağlanamaması halinde genel kurul 12-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Genel Kurul sonunda 10 yönetim kurulu üyesi, 3 barolar birliği delegesi, 5 disiplin kurulu üyesi ve 3 denetim kurulu üyesi seçilmiş olacak.


CANER KARAKADILAR TEK ADAY
Gerçekleşecek genel kurul öncesinde başkan adaylığı için sadece Kocaeli Barosu Başkanvekili Caner Karakadılar sosyal medya hesabından adaylığını açıklamıştı. Karakadılar yaptığı açıklamada, “Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın tüm sorunlarında yanlarında olmak adına Ekim ayında yapılacak olan Kocaeli Barosu 38.Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanlığı’na aday olduğumu takdirlerinize sunar, kıymetli desteklerinizi beklerim.” ifadelerine yer verdi. Kongreye kısa bir süre kala başka adayın çıkmaması Karakadılar’ın tek aday olarak seçime girme ihtimalini kuvvetlendirdi. Gerçekleşecek kongrede aday olmayacağını açıklayan Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül adaylara başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"