İzmit Yaz Akşamları Yuvam Akarca’da 80’ler 90’lar...

İzmit Yaz Akşamları Yuvam Akarca’da 80’ler 90’lar şarkılarıyla renklendi

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen İzmit Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Kent Orkestrası 80’ler ve 90’ların unutulmaz şarkılarıyla Yuvam Akarca sakinleriyle buluştu.

Editor: Haber Editörü
15 Ağustos 2024 - 13:19

İzmit Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İzmit Yaz Akşamları etkinliklerine her hafta kentin farklı noktalarında devam ediyor. Bu kapsamda farklı konseptler ile vatandaşlarla buluşan İzmit Kent Orkestrası, bu kez 80’ler ve 90’ların unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Yuvam Akarca’da bulunan Mesire Alanındaki program coşku dolu anlara sahne oldu. 

 

YOĞUN KATILIM

İzmit Kent Orkestrası 80’ler 90’lar konseri geçtiğimiz akşam saat Yuvam Akarca Mesire Alanında gerçekleşti. Nostaljik melodilerle dolu konser katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Programa İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Fatmagül Terzi, Erdem Arcan, Ercan Balseçen, İzmit Belediyesi Teknik Danışmanı Hakan Yalçın, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Zuhal Tırka, Alikahya Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun, Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz, Yahya Kaptan  Mahalle Muhtarı Nermin Şenses ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

HÜRRİYET’İN SELAMLARINI İLETTİ

Konser öncesi konuşan İzmit Belediye Meclis Üyesi Erdem Arcan, “İzmit’i kültür sanat markası haline dönüştüren başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyetin sizlere selamlarını iletiyorum. Muhtarlarımız ve Kültür Müdürlüğümüzle birlikte bir araya gelerek bu bölgede neler yapabiliriz dedik. Muhtarlarımız talep etti, biz de güzel İzmit’in prestiji olan İzmit Kent Orkestramızı bu akşam sizlerle buluşturduk. 

 

“ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK”

İnanın zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, zaman zaman şarkılara hep birlikte eşlik edeceğiz, bu güzel esintili havayı müziklerle, şarkılarla daha da güzelleştireceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz, ailelerimiz bu güzel yaz akşamlarını hep birlikte yaşıyorlar. Temmuz ve ağustos ayı müzik ve çocuklarımızın etkinleri ile geçti, bu süreç önümüzdeki günlerde daha da büyüyerek devam edecek. Zaten bir kültür sanat kenti haline gelen İzmit daha da bu ivmeyi yükseltecek” dedi. 

 

“BİRÇOK PROJEYİ ORTAKLAŞA YAPACAĞIZ”

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Zuhal Tırka ise konser öncesi yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “İzmit Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız Kent Orkestrası 80’ler 90’lar konseri çok güzel olacak ve bundan sonrada birçok projeyi ortaklaşa yapacağız. Bundan sonra Fevzi Çakmak Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve diğer muhtarlarımızda harika projelerle sizlerle birlikte buluşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x