İYİ Parti’nin Gölcük adayıydı! İstifa etti

İYİ Parti’nin Gölcük adayıydı! İstifa etti

İYİ Parti Gölcük eski ilçe başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan adayı olan İsmail Aynacı, ”İYİ Partimizden ayrılmak kolay değil” ifadelerini kullanarak partisinden ayrıldığını açıkladı.

Editor: Haber Editörü
29 Haziran 2024 - 17:15

İYİ Parti’de başlayan istifa rüzgarı devam ederken, İYİ Parti Gölcük eski ilçe başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan adayı olan İsmail Aynacı, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla istifasını açıklayan Aynacı, paylaşımında genel merkeze de sitemde bulundu.

BU VEDA KOLAY BİR KARAR DEĞİL
İsmail Aynacı istifasına ilişkin yaptığı paylaşımda şunları söyledi, “Bu veda kolay bir karar değil. 7 yıl önce insanların bırakın partiye üye olmayı konuşamadığı bir ortamda birçok zorluğa rağmen bu yola baş koyduk. Bir bebek gibi ellerimizle büyüttüğümüz, her kademesinde karşılıksız, çıkarsız çalıştığımız İYİ Partimizden ayrılmak kolay değil. Ayrılığa sebep sayarak devam eden arkadaşlarıma saygısızlık yapmak istemiyorum. Emeklerimizi çöpe atanlara (Genel merkezde bulunanlar),sırtımıza basarak şahsi ikballeri için yol yapanlara hakkım helal değildir.


TÜM ARKADAŞLARA HAKKIMI HELAL EDİYORUM
7 yıl boyunca görev yaptığım ilçe yöneticilerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, gönüllerimize oyları ile destek verenlere, İl ve ilçe başkanlarımıza verdikleri ekmeklerinden ötürü teşekkürü borç biliyor haklarımı helal ediyorum. Bu süreçte bana destek veren tüm arkadaşlarımızın da haklarını helal etmesini istiyorum. Allah'a ısmarladık”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x