İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı belli oldu

Hasan Sır Kartepe İlçe Başkanı olarak atandı. İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin tarafından takdim edilen atama belgesinin ardından Sır, resmi olarak görevine başladı.

Editor: Haber Editörü
19 Eylül 2024 - 15:44

İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, atama sonrası yaptığı açıklamada İl Başkanlığımızın teklifi, Teşkilat Başkanımız Hasan Toktaş'ın tensipleri ve Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'nun onayıyla Hasan Sır Kartepe İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Kendisinin ve İYİ Parti Kartepe Ailesinin yolu açık olsun.

Şirin; "İlçe Başkanımız Hasan Sır’ın desteği ile Kartepe’de çalışmalarımıza hız kazandırarak daha çok çalışacağız. Parti olarak Geçmişte çok badireler atlattık, bu bizi hiç yıldırmadı, yıldıramaz, biz çok güçlü bir aileyiz. Bugünden itibaren Kartepe İlçemizde çalışmalarımız hız kazanacak ve vatandaşlarımızın görüşlerini alacağız, yarın seçim varmış gibi çalışmaya başlayacağız” dedi.

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı belli oldu
Hasar Sır Kimdir?

Endüstri Mühendisi-Sanayici İş İnsanı-Pilot

1971- Kütahya doğumlu. İlköğrenimini Kütahya'da tamamlayarak sırasıyla Heybeliada Deniz Askeri Lisesi, Deniz Harp Okulu'nda öğrenimlerini tamamlayarak Teğmen Rütbesi ile mezun oldu.1995 de Kara Havacılık Okulu'ndan mezun olarak Pilot oldu.


İcra ettiği görevlerin yanı sıra "İşletme-Yönetim Organizasyon" dalında yüksek lisans yaptı.

Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı birçok birlikte Uçuş Görevleri icra ederek 2010 yılında emekli oldu.

Halen kurucusu ve sahibi olduğu GERMİYAN Palet Orman Ürünleri Ltd. Şti'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen Firma ve Resmi Kuruluşlara Orman Ürünleri sektöründe danışmanlık hizmeti vermektedir.

Ecz. Gülhan SIR ile evli olup, iki çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!