Güzel ve Malkoç, Kaya’ya rakip!

Güzel ve Malkoç, Kaya'ya rakip!

Kasım ayında yapılacak olan AK Parti Gebze İlçe kongresi öncesinde mevcut başkan Recep Kaya’ya karşı 2 ismin rakip olduğu öğrenildi.

Editor: Haber Editörü
17 Eylül 2024 - 17:09 - Güncelleme: 17 Eylül 2024 - 18:16

AK Parti Kocaeli’nde kongre takviminin yayınlamasının ardından İlçelerde hareketlilik başladı. İlçe başkanı adayı olacak isimler yavaş yavaş kulis yapmaya, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Gebze’de de bu minvalde mevcut İlçe başkanı Recep Kaya’ya rakip isimler gün yüzüne çıkıyor. Bu kişilerin başında ise en çok konuşulan iki isim var. AK Parti Kocaeli İl yöneticisi Engin Güzel ve eski AK Parti Gebze İlçe yöneticisi Selim Malkoç. Engin Güzel ile Selim Malkoç’un bir süredir AK Parti Gebze’de İlçe başkanı olmak için kolları sıvadıkları öğrenildi.

 BAKALIM HANGİ İSİM OLACAK?

Bilindiği üzere Selim Malkoç mevcut İlçe başkanı Recep Kaya ile birlikte bir dönem yol yürümüş,31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi seçilmişti. Malkoç siyasi hedefine şimdi de İlçe başkanlığını koymuş durumda. İl yöneticisi olan Engin Güzel ise uzun bir süredir bölgeden uzak ancak, siyaseti Kocaeli’nden takip etmesiyle biliniyor. Aynı zamanda Engin Güzel’in bir süredir de nedeni bilinmez ama Recep Kayayla ’da aralarında soğuk rüzgârlar estiği söyleniyor. Bakalım Gebze’de AK Parti cephesinden hangi isim galip çıkıp yeniden başkanlık koltuğuna oturacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"