Gölcük, Plaj Voleybolu Turnuvası ile şenlendi

Gölcük, Plaj Voleybolu Turnuvası ile şenlendi

Gölcük Belediyesi’nin yaz spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası, çekişmeli mücadelelere sahne olan final müsabakalarının ardından son erdi.

Editor: Haber Editörü
22 Temmuz 2024 - 12:11

Gölcük Belediyesi'nin yaz spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası, Kum Futbolu Turnuvası’nın ardından ilçede spor coşkusunu doruğa taşıdı. Spor Kenti Gölcük'te 229 takım ve 495 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva, büyük bir rekabete sahne oldu ve ilçeye renk kattı. Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde düzenlenen turnuvada, coşku bir an olsun azalmadı ve birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Turnuva, tüm kategorilerde oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Gölcük, Plaj Voleybolu Turnuvası ile şenlendi
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon takımların sporcularına ödüllerini takdim etti. Başkan Sezer, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, “Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen spor birimimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


Gölcük, Plaj Voleybolu Turnuvası ile şenlendi

HEYECAN SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI'NA TAŞINIYOR

Başkan Sezer, “Spor Kenti Gölcük şiarımızla şimdi de sırada; 02-03-04 Ağustos tarihlerinde yapılacak Sokak Basketbolu Turnuvası heyecanı var. Tüm hemşehrilerimizi, bu heyecana da ortak olmaya bekliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x