Gebzeli vatandaştan Büyükgöz’e anlamlı hediye!

Gebzeli vatandaştan Büyükgöz'e anlamlı hediye!

Halk bulaşmaları düzenleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e bir vatandaş Büyükgöz'ün yer aldığı fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.

Editor: Haber Editörü
23 Temmuz 2024 - 20:53

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, hemşerileri ile bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirilen buluşmada Gebzeli hemşerilerini ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim amirlerine anında iletiyor çözüm üretiyor.

Başkan Büyükgöz bu görüşmelerde vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden alıyor. Gebze’yi geleceğe taşıyacak çalışma ve projelere imza attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; tüm mesai arkadaşlarıyla Gebzeli hemşerilerinin 7/24 emrinde ve hizmetinde olduklarını vurguladı.

Öte yandan Gebzeli bir vatandaş Büyükgöz'ün resmini çizdiği bir tabloyu hediye ettiği görüldü.Büyükgöz nazik hediysinden ötürü Ahmet amcaya teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"