Gebze’deki köklü firma konkordato ilan etti!

Gebze'deki köklü firma konkordato ilan etti!

İlan.gov.tr’deki yeni ilana göre Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi önemli bir şirket için konkordato kararı verdi. Böylece son zamanlarda artan konkordato ilanlarına bir yenisi daha eklendi.

Editor: Haber Editörü
11 Eylül 2024 - 12:00

Kocaeli ve tüm Türkiye’de hızla artan konkordato kararlarına bir yenisi eklendi. Demir çelik sektöründe uzun süredir faaliyetlerine devam eden İlamet Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi konkordato kararı verdi.

GEÇİCİ KOMSER ATANDI
Verilen karara göre şirket hakkında tedbirler uygulanacağı ilan edildi. Karar ilanında ise şu ifadelerle duyuruldu: “05/09/ 2024 tarih saat 10:00’dan başlamak üzere 3 AY SÜRE İLE GEÇİCİ MÜHLET KARARI ve ihtiyati tedbir kararı verilerek, geçici komiser olarak mali müşavir Çetin KEŞAPLI atanmıştır. İİK’nın 288. maddesi gereğince geçici mühlet kararına karşı alacaklıların, ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri, ön inceleme duruşmasının 02/12/2024 günü saat 14:00’a bırakıldığı ihtaren ilan olunur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!