Gebze’deki barınakta sokak hayvanı tedavi edilmedi mi?

Gebze’deki barınakta sokak hayvanı tedavi edilmedi mi?

Sokakta sahiplendiği kediyi Gebze Belediyesine ait olan tedavi merkezine götüren vatandaş burada karşılaşmış olduğu duyarsız tavırlara karşı tepki gösterdi.

Editor: Haber Editörü
24 Haziran 2024 - 11:12

Gebze Belediyesine ait olan Pelitli Köyündeki Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi ile ilgili şikâyet var.

Ali adındaki bir vatandaş sokakta bulduğu kedinin topalladığını fark edince Gebze Belediyesine ait olan Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi gitti. Burada sahiplendiği kediyi tedavisini yaptırmak isteyen vatandaş çalışanların duyarsız tavırları ile karşı karşıya kaldığını söyledi.

Başından geçenleri şikayetvar.com’dan aktaran vatandaş, ”Gebze Pelitli Hayvan Barınağı'na gittim, sokaktan bir kedi sahiplendim. Kedinin topalladığını söyledim. 'Ne kadar süredir sizde?' dedi. '2 gün oldu' dedim. Bana 'Veterinere götür o zaman' diyor. 'Siz bakmıyor musunuz?' dedim. 'Kediyi alırım, vermem' diyor. 'Tedavisini yapar, doğaya salarım ya da sahiplendiririm' diyor. 'E, aynı şey değil mi? Sahiplenmişim, yapsana tedavisini. Sokağa salma, zaten ben sahiplenmişim. Param olsa zaten veterinere götürürüm' dedim. Üslupları ve tavırları çok kötüydü. Allah hayvanları bunlardan korusun, ne diyeyim ”dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Filiz aytaç
    2 ay önce
    Annemlerde aynı şeyi yaşadı ve aynı gün başka biride gelip tartıştı dedi mahallenize yakın yere saldık demiş adam ben gelip alacağım dediği halde artık tedavi ediliyormu yoksa ölüyormu kimsenin haberi olmuyor annemede aynı şeyi demişler annemde bırakmadı bakılmıyor malesef yatar gibi oturduklarini doğru düzgün ilgilenmediklerini dedi bakım yapilmiyorsa orası neden açık neden çalışan var
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x