Eyüp Ayar’ın o paylaşımına tepki:"Kimin...

Eyüp Ayar'ın o paylaşımına tepki:"Kimin silahşörüsünüz,utanmanızda yok"

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar’ın kendisine ait sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşıma tepki yağdı.

Editor: Haber Editörü
03 Eylül 2024 - 11:12 - Güncelleme: 03 Eylül 2024 - 12:08

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar kendisine ait sosyal medyada hesabı üzerinden ilginç bir paylaşım yer ver verdi.Ayar’ın yaptığı o paylaşımda,“Çamlıca Camii 60 bin kişilik 147 personeli var. Sabah namazına 34 kişi geldi personeli bile gelmemiş.Benim diyeceğim bu kadar”ifadeleri yer aldı.

Ayar'ın o paylaşıma çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.İ

İşte o yorumlardan bazıları;

Ömer Bayram isimli vatandaş,”Bunu neyini paylaştın.Neyin peşindesin yazık ki seni gibi adamlar bu ülkede millet vekili oldular.Ben varsam var yoksak yok öylemi çok yazık”

Murat Çelep,”Siz kime selam duruyorsunuz kimin silahşörüsünüz ?Utanmanızda yok.Büyük ihtimalle bunamış yada ipiniz başkasının eline geçmiş olmalı”

Hasan Tüfekçi,”Siyaset  böyle bir şey değil. Siyaset;  gücü elinden alınanın, nankörlük edeceği U dönüşü yapacağı şey hiç değildir. Eğer Sayın Eyüp Ayar şu an milletvekili olsaydı bunu paylaşmazdı. Hatta paylaşana tepki gösterirdi. Ama ne gariptir ki; kendi aktif siyasette iken şu an eleştiri yaptığı benzer faaliyete evet demiştir. Bu ne yaman çelişki. Ve AK Partiden siyasete devam edemeyen bir çok kişinin bu çelişkiyi yaşadığı ortada”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x