Erol Ölmez: Çöp kokusu gelirse istifa ederim!

Erol Ölmez: Çöp kokusu gelirse istifa ederim!

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Akçakese’ye yapılması planlanan Büyokurutma Teknolojili Entegre Tesis’e karşı yapılan eylemlerin ardından açıklama yaptı

Editor: Haber Editörü
12 Ağustos 2024 - 15:19

Bugün Kandıralılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra, Akçakese ve Pirceler Mahallesi'ne yapılması planlanan Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisi için Çevresel Etki Değerlendirme Toplantısı ( ÇED) akın etmişti.

BELEDİYE ÖNÜNDE EYLEM YAPTILAR
Toplantıda vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e yönelik istifa sloganları atmış, toplantıda kurulun tuttuğu tutanağa itiraz ederek eylemlerini belediye binası önünde sürdürmüştü. Vatandaşlar burada açıklama gerçekleştirdikten sonra Ölmez’e yönelik “İstifa” sloganlarını sürdürmüştü.

ÇÖP KOKUSU GELİRSE İSTİFA EDERİM
Toplantının ardından Belediye'de basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez Erol Ölmez, “Hiç sıkıntı yok istifa ederim. Bu tesisin sunumdaki gibi sorunu bertaraf edeceğini kabul ediyoruz. Her karış toprağını planlamasını istiyoruz. Bakan bey ile toplantıda 12 ilçenin sorunlarını konuştuk. Benim için memleketimin insanın hepsi birdir. Memleketin Kandıra’sı Adana’sı yok. Sorumluluk hisseden herkesin görüş bildirmesi doğrudur. Kandıramız’a zarar verecek Hiçbir etki yok. Devlet en üst seviye dinlemiş. Arkadaşlarımızın tüm çekinceleri giderildi” dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x