Dokuzlar: Hürriyet zamanını polemik çıkarmak için harcıyor

Dokuzlar: Hürriyet zamanını polemik çıkarmak için harcıyor

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i yönetim zafiyetleri ve belediye projelerindeki başarısızlıklar nedeniyle eleştirerek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını vurguladı. Dokuzlar, İzmit Belediyesi'nde yaşanan istifaların iş bilmezlik ve liyakatsizlik nedeniyle gerçekleştiğini belirtti

Editor: Haber Editörü
19 Temmuz 2024 - 12:35

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, yaptığı açıklama ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i sert bir şekilde eleştirdi. Dokuzlar, İzmit Belediyesi'ndeki gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini belirterek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini övdü ve Hürriyet'in yönetimini ele aldı.

BÜYÜKŞEHİR'İN PROJELERİ MEMNUNİYET YARATIYOR
Dokuzlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projelerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti. Özellikle Solaklar Kavşağı'nda yapılan viyadüğün bölgeye büyük bir konfor ve kolaylık getirdiğini ifade eden Dokuzlar, "Şehir Hastanesi’ne ulaşan tramvayın sefer sayılarının artırılması ve yeni cadde ve bağlantı yollarının inşaatı vatandaşlarımızı mutlu ediyor. Kocaeli Stadı’na tramvay hattı inşaatı da hızla devam ediyor, bu çalışmalar hemşerilerimizi ve bizleri çok mutlu ediyor" dedi.


ZAMANINI POLEMİK ÇIKARMAK İÇİN HARCIYOR
Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yönetimini eleştirerek, "İlk dönemin ardından ikinci dönemde de sorunların derinleştiğini görüyoruz. Fatma Hanım, belediye meclisi toplantılarına sadece kredi yetkisi istediğinde katılıyor. Zamanını ve enerjisini polemik çıkarmak için harcıyor" şeklinde konuştu.

BU KULÜPTE NELER DÖNDÜ?
Kapatılan kadın basketbol takımı üzerinden de eleştirilerini sürdüren Dokuzlar, " AK Parti döneminde kurulan Kadın Basketbol Takımı maalesef kapatıldı. Fatma Hanım ilk döneminde bu takımla boy boy fotoğraflar verirken, ikinci döneminde takımı yaşatamadı. Bu kulüpte neler döndü, kimler ne harcadı da takım kapanmak zorunda kaldı? Bu şehre bir ihanettir" ifadelerini kullandı.

İŞ  BİLMEZLİK VE LİYAKATSİZLİK
Dokuzlar, İzmit Belediyesi’nde yaşanan istifalara da dikkat çekerek, "Bu yönetimin iş bilmezliği ve liyakatsizliği kendilerinin göreve getirdiği isimler tarafından da itiraf edilmektedir. Önemli görevlerdeki isimler birer birer belediyeden istifa ediyor. Bu ayrılan arkadaşlar vefasızlıktan, liyakatsizlikten ve vurdumduymazlıktan söz ediyor" dedi.


İstifa eden isimlerden örnekler veren Dokuzlar, Ümit Yılmaz, Duygu Çetiner ve Mehmet Açık’ın istifa ederken yaptıkları açıklamaları hatırlatarak, "Bu ithamlar dikkate alınması gereken ciddi eleştirilerdir. Ancak Sayın Başkan’dan bugüne kadar tek bir kelime duymadık" şeklinde konuştu.

FATMA HANIM'IN PLANLARI TUTMUYOR
Son olarak Dokuzlar, Fatma Kaplan Hürriyet’in yönetim tarzını eleştirerek, "Fatma Hanım’ın hiçbir planı tutmuyor çünkü işin özünde samimiyet yok. İnşallah bu düzenin düzelmesi için bizler meclis üyelerimiz ve yöneticilerimizle birlikte gelişmelerin takipçisi olmaya ve sizlerle bunları paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x