Dokuzlar’dan Hürriyet’in dal eleştirilerine esprili yanıt

Dokuzlar'dan Hürriyet'in dal eleştirilerine esprili yanıt

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, budanmış dalların şehitlik korusu altına bırakılarak kendilerini zor durumda bıraktığını iddia ederek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirirken, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Hürriyet'in dört yıl önce dallardan para kazanacağını söylediğini hatırlatarak bu şikayetini esprili bir dille eleştirdi

Editor: Haber Editörü
26 Temmuz 2024 - 15:07

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, budanmış dallar nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ise bu eleştirilere esprili bir dille yanıt verdi.

HÜRRİYET'İN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, dün gece sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, budanmış dalların şehitlik korusu altına bırakılarak kendilerini zor durumda bıraktığını iddia ederek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Bu paylaşımın altına yorum yapan birçok kişi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik hakaret içeren ifadeler kullandı. Ancak sabah saatlerinde yapılan açıklamada, bu dalların Bağçeşme Mezarlığı'nda budanan ağaçlardan geldiği ve tüm çalışmalar tamamlandığında dalların zaten alınacağı belirtildi. Hürriyet, eleştirilerinin ardından paylaşımını kaldırmayı reddetti.



DOKUZLAR'DAN ESPRİLİ YANIT
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Hürriyet'in bu eleştirilerine esprili bir dille yanıt verdi. Dokuzlar, Hürriyet'in dört yıl önce dal öğüterek para kazanacağını söylediğini hatırlatarak, şimdi aynı dallardan şikayetçi olmasını "ti"ye aldı. Dokuzlar, şöyle konuştu:

KUSUR ARAYAN AYNAYA BAKSIN
"2020’de dallardan para kazanacağını söyleyen Fatma Hanım, 2024’te dallardan şikayetçi oldu. Fıkra bu kadar. Şaka bir yana arkadaşlar, Büyükşehir Belediyemiz Bağçeşme Mezarlığı’nda vatandaşlarımız rahat etsin diye dal budamış, mezarlığın kenarına toplamış, büyük bir araçla gelip bunları alacak. Bu rutin uygulamanın altında bir şey aramak gerçekten sağlıksız bir durum. Bence kusur arayan aynaya baksın."

Dokuzlar'ın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Hürriyet'in eleştirilerine yönelik farklı bir bakış açısı sundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
Havalar nasıl olacak?
Havalar nasıl olacak?