Dokuzlar’dan Ercan’a cevap!

Dokuzlar'dan Ercan'a cevap!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan'ın bugün yaptığı açıklamalara ve büyükşehir eleştirilerine cevap verdi.

Editor: Haber Editörü
08 Ağustos 2024 - 16:23

CHP İzmit ilçe Başkanı Gökhan Ercan bugün gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kocaeli ve İzmit'teki projeleri diline dolayan Ercan Büyükşehir'e ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlara'da çağrıda bulunarak "Bizi daha sert açıklama yapmaya zorlamayın" dedi. Ercan'ın konuşmasının hemen ardından jet yanıt AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar'dan geldi. 

Dokuzlar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "Bu sosyal demokratlar, İzmit’e gelince çakma kabadayı oluyor.
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, bugün yaptığı basın açıklamasında Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz hakkında tehditler savurmuş.
Bak şu konuşan demekten kendimi alamadım.
Belli ki, belediye başkanından geri kalmak istemiyor.
Neticede seni bu hale getiren anlayış, İzmit’i de yalan rüzgarına çevirmiş durumda.
Gökhan Ercan; öncelikle parasıyla asıyoruz dediğiniz bilboardlar yasal değil.
Belediye Başkanınızın gerekirse Büyükşehir’in yasal bilboardlarını yıkın, bizimkileri koyun diyecek kadar reklam meraklısı olduğu personel yazışmalarına bile yansımıştı.
Yasal olmayan yerlere milletim parasıyla bilboard yaptırıp, yine milletin parasıyla kağıt afiş bastırarak hem kişisel, hem siyasi propaganda yaptığınızı geçmişte denetim raporlarında belgelemiştik. Şimdi yaptığın açıklamayla komik duruma düşmüşsün, haberin olsun.


"BÜYÜKŞEHİR'İ NEDEN DİLİNE DOLADI?"


Açıklamanın devamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te yaptığı projeleri alt alta sıralamışsın. Aslında ara sokaklara kadar İzmit Belediyesi’nin yapmadığı birçok işi de Büyükşehir Belediyesi yapıyor, az bile söylemişsin öncelikle bunu belirtmek isterim.
Ama hem senin, hem belediye başkanının işini doğru dürüst yapmadan her ağzını açtığında Büyükşehir’i neden diline doladığını da doğrusu merak ediyoruz?

Partinizde adam mı kalmadı?

Büyükşehir’in projelerini sayacağınıza, sizin işler neden yürümüyor, bunu açıklasana?
Örneğin,
* Cumhuriyet Parkı’nda bedava yaptığınız tuvalet kokudan yanına yaklaşılmıyor.
* Serdar Mahallesi’nde kaynak yapan ustanız koca ağaçlık alanı yaktı, evler tutuşacaktı. Zararı karşılayıp, yerine ağaç dikecek misiniz?
* Dolphin Nikah Salonu’nda koca yaz insanlara klimasız düğün yaptırdınız. Utanmadan suçu büyükşehire atması için orada eleman çalıştırdınız. O klimaları ne zaman yapacaksınız?
* Tavşantepe Mahallesi’ndeki gibi Yenimahalle İsmail Akyıldız Hoca Sokak’a da beton yol yapmıştınız. Birkaç yıl geçmeden yolun her yeri çöktü, mayın tarlasına döndü. Burayı ne zaman yapacaksınız?
* Gölkaypark’ı harabeye biz çevirdik; ama suçu Ak Parti’ye atmaya çalışıyoruz, özür dileriz ne zaman diyeceksiniz?
* Artık dilimzde tüy bitti, İzmit’in her yerinde çöp sorunu devam ediyor. Altı yıl geçti, bu işi belediye başkanınız ne zaman rayına oturtacak?
* Leyla Hanım filmine milyonlar harcadınız, nerede bu film, ne zaman vatandaş görecek? Yoksa berbat bir yapıma milyonlar gömdüğünüz için utanıyor musunuz?
Daha nice sorunlar varken, İzmit’e sırtınızı dönmüş büyük siyasi oyunlara girişiyorsunuz.
İzmit’e topyekün ihanet ediyorsunuz. Haberiniz olsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!