Dilovası’nda bir belediye başkan yardımcısı daha belli oldu!

Dilovası'nda bir belediye başkan yardımcısı daha belli oldu!

Dilovası Belediyesi’nde uzun yıllardır İmar Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Öztürk, önümüzde ki hafta Teknik Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayacak.

Editor: Haber Editörü
05 Temmuz 2024 - 16:16

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun göreve gelir gelmez belediye içerisinde devam ettirdiği rotasyon devam ediyor. Ömeroğlu’nun birim müdürleri ve başkan yardımcıları arasında yaptığı rotasyonda uzun yıllardır Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Muhiyettin Gültekin’in önümüzde ki hafta resmi olarak emekli olacak olmasından dolayı boşalan Başkan Yardımcılığı görevine Dilovası Belediyesi’nin sevilen isimlerinden başarılı hizmetlerde ismi her zaman gündeme gelen Hüseyin Öztürk’ün haftaya Salı günü resmi olarak Teknik Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayacağı öğrenildi. 

5 ÖNEMLİ BİRİM ÖZTÜRK’E BAĞLI OLACAK
16 Yıldır Dilovası Belediyesi’nde görev yapan son 10 yıldır ise İmar ve Şehircilik Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Öztürk’e bağlı birimler de belli oldu. Öztürk, İmar Müdürlüğü, Plan Proje Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlükleri bağlı olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x