Derince’de temizlik çalışmaları

Derince’de temizlik çalışmaları

Derince Belediyesi ekipleri, yapılan geniş çaplı temizlik işlemleri doğrultusunda çalışmalarına bu kez İbn-i Sina ve Çenedağ mahallelerinde devam etti

Editor: Haber Editörü
16 Temmuz 2024 - 15:48

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çenedağ Mahallesi'nde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklarda ot küreme, temizleme, süpürme, yol yıkama ve çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesi işlemleri yapıldı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun mesai harcayan ekipler, bölgeyi tertemiz bir görünüme kavuşturarak halkın kullanımına sundu.

YEŞİL ALAN VE PARKLARIN BAKIMI
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise İbn-i Sina Mahallesi'nde bulunan yeşil alanların ve parkların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, ot biçimi ve temizlik işlemlerinin ardından bitki ve yeşilliklerin form bakım çalışmalarını yaptı. Parklarda bir dizi düzenleme yapan belediye ekipleri oyun gruplarının bakım ve onarımlarını da gerçekleştirdi. İbn-i Sina Mahallesi'nde yapılan bu çalışmalar ile mahalle sakinleri için sağlıklı bir yaşam alanı oluşturuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!