DER-MEK’te Kayıtlar Başladı

DER-MEK’te Kayıtlar Başladı

Derince Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile eğitime yönelik projeler kapsamında düzenlenen Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) kayıtlar başladı. 2 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıtlar, 13 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Editor: Haber Editörü
02 Eylül 2024 - 15:02

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile organize ettiği ve her yıl binlerce kişiye kurs olanağı sunan DER-MEK ailesinde yeni dönem kayıt heyecanı yaşanıyor. Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları, eğitim ve kişisel gelişime yönelik çeşitli kurslarla vatandaşlara geniş bir yelpazede öğrenim fırsatları sunuyor. 7 farklı kurs merkeziyle ilçe sakinlerine ulaşmayı hedefleyen bu projede, katılımcılar birçok alanda eğitim alma imkanına sahip olacak. 2 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıt süreci 13 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

7 AYRI KURS MERKEZİ
Kurslar kapsamında el sanatları, bilgisayar kursları, kişisel gelişim eğitimleri ve daha pek çok konuda eğitimler verilecek. Bu kurslar, vatandaşların hem mesleki becerilerini artırmayı hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar öğrenim belgesi fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Kusachi Kültür Merkezi, Yenikent Kültür Merkezi, İbni Sina Mahalle Konağı, Çınarlı Mahalle Konağı, Fatih Kurs Merkezi, Mersincik Mahalle Konağı ile Sırrıpaşa Gençlik merkezlerine müracaat edebilecek. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 223 10 11 ve 233 39 53 numaralı telefonlardan iletişime geçebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"