Darıca Farabi’de koyulan yanlış teşhis hayatını altüst etti!

Darıca Farabi'de koyulan yanlış teşhis hayatını altüst etti!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iddiaya göre; kanser teşhisi koyulan bir vatandaş ameliyat olmak için gittiği başka bir hastanede kanser olmadığı ortaya çıktı. Yaşadığı olay karşısında şoke olan vatandaş konuyu yargıya taşıdı.

Editor: Haber Editörü
26 Temmuz 2024 - 16:01 - Güncelleme: 26 Temmuz 2024 - 16:08

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gün geçmiyor ki sorun yaşanmasın. Farabi’ye gidip muayene olduktan sonra biyopsi yapılan hastaya iddiaya göre kanser teşhisi koyuldu. Aldığı haber karşısında adeta şoke olan vatandaş ameliyat için gittiği başka bir hastanede kanser olmadığını öğrendi. Hasta yakınları yaşadıkları olay ile ilgili hem CİMER’e hem ise savcılığa şikâyette bulunduklarını söyledi.

 

Şikayetvar.com üzerinden yaşadıkları olayı anlatan vatandaş, “Eşime bundan yaklaşık 4 ay önce biyopsi yapılarak patolojiye gönderildi. Daha sonra patolojiden gelen sonuca göre kanser teşhisi konuldu. Akabinde bir ameliyat süreci başlatıldı. Ameliyat sonrası bizden Farabi'deki biyopsi parçaları da istendi. Çıkan sonuç, kanserle alakası olmayan bir kitle.4 ay boyunca yapılan yanlış teşhis sonucunda aile ve yakınlarımızla beraber buhran ve çaresizlik içerisinde bir süreç yaşadık. Patolojiyi yapan şahsın da çok da sevilmediğini öğrendikten sonra CİMER'e, başhekimliğe ve savcılığa vermek üzere girişimleri başlatma kararı aldık ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x