Darıca Farabi’de ihmaller zinciri devam ediyor!

Darıca Farabi'de ihmaller zinciri devam ediyor!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kol ve bacak ağrısı şikayetiyle giden hastaya bir türlü teşhis koyulamadı. Bu kez Sakarya Üniversite Hastanesine gidip muayene olan vatandaşın T hücreli ALL lösemi hastası olduğu ortaya çıktı.

Editor: Haber Editörü
08 Temmuz 2024 - 13:21 - Güncelleme: 08 Temmuz 2024 - 13:28

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihmaller zinciri devam ediyor. Kol ve bacak ağrısı şikâyetiyle Farabi’ye giden hastaya kan tahlili dahi yapılmayıp sadece ağrı kesici iğne vurulup evine gönderildi. Bunun üzerine Sakarya Üniversite Hastanesine giden kişinin T hücreli ALL lösemi hastası olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili şikayetvar.com’a veryansın eden Gülcan isimli vatandaş, ”Oğlum için defalarca hastaneye kol ağrısı, bacak ağrısı ile gittim. Acil doktoru sürekli bir iğne veya kas gevşetici veriyordu. Kolunu bir yere vurmuş veya yel almıştır deyip gönderiyordu. Bir kan tahlili dahi yapmadı ve benim oğlum T hücreli ALL lösemiymiş. Hastanenizin ihmali benim 1 ay tedavimden çaldı ve böyle doktorlar bir de insan hayatı için yemin ediyor. Böyle doktorların bu mesleği yapması doğru değil. Bir basit kan tahlili dahi yapsaydı orada çıkacaktı. Şu an Sakarya Üniversitesi Hastanesi'nde yatıyorum. Bu ihmallik bedeli ne olacak? ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
Havalar nasıl olacak?
Havalar nasıl olacak?