Cumhurbaşkanını böyle mi örnek alıyorsun Köksal Şakar?

Cumhurbaşkanını böyle mi örnek alıyorsun Köksal Şakar?

17-25 Aralık operasyonun hemen akabinde “Cemaat hükümete titreşim gönderdi” paylaşımları yapan, 15 Temmuz hain darbe girişimin yıl dönümünde tatile çıkan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın bugün partisinin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamaya tepki geldi.

Editor: Haber Editörü
14 Ağustos 2024 - 14:40 - Güncelleme: 14 Ağustos 2024 - 17:35

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yılı dolayısıyla bugün bir mesaj yayınladı. Sakar mesajında, “Cumhurbaşkanımızı örnek alıyoruz ”ifadelerine yer verdi. Köksal Şakar’ın yaptığı o açıklama sonrasında tepkilerde beraberinde geldi.

SKANDAL PAYLAŞIMLAR!

Bilindiği üzere Köksal Şakar AK Parti saflarına katılmadan önce kendisine ait sosyal medya hesabından skandal paylaşımlarda bulunmuştu.17-25 Aralık operasyonun hemen akabinde “Cemaat hükümete titreştim gönderdi ”ifadelerini kullanan Şakar, daha sonra AK Parti Darıca’da İlçe yönetimine girmişti.

TATİLE ÇIKIP KEYİF YAPMIŞTI!

Geçtiğimiz yıl ise Darıca İlçe Başkanı olarak göreve getirilen Köksal Şakar 15 Temmuz hain darbe girişimin yıl dönümünde tatile çıkmıştı. Lüks yatlarda keyif yaptığı anları sosyal medyadan paylaşan Şakar o gün alel acele İlçeye geri dönmüştü.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYAMADI!

Çakarlı ve sirenli araç kullandığı söylenilen, parti içerisinde birlik ve beraberliği bir türlü sağlayamayan İlçe Başkanı Şakar’ın bugün yaptığı açıklamayı görenlerin, ”Cumhurbaşkanını böyle mi örnek alıyorsun Köksal Şakar” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"