Çocuklar için etkinlikler Çınarlı’da devam etti

Çocuklar için etkinlikler Çınarlı'da devam etti

Yaz tatilinin coşkusunu çocuklara en güzel şekilde yansıtan Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenlikleri bu kez Çınarlı Meydanı’nda gerçekleşti

Editor: Haber Editörü
15 Ağustos 2024 - 13:08

Miniklerin yaz tatilini eğlenerek, en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenleyen Derince Belediyesi’nin programları tüm hızıyla devam ediyor. 7 -23 Ağustos tarihleri arasında Çocuk Şenlikleri adı altında altı ayrı noktada program düzenleyen Derince Belediyesi’nin düzenlediği dördüncü etkinliklere Çınarlı Mahallesi ev sahipliği yaptı. Çınarlı Meydanı’nda gerçekleşen ve çocukların aileleriyle birlikte ücretsiz olarak katıldığı etkinlikler coşku içerisinde geçti.

BİRÇOK FARKLI ETKİNLİK YAPILDI
Çocuk tiyatrosunun yer aldığı etkinliklerde yüz boyama, mini disko, çeşitli yarışmalar ve nostaljik sokak oyunları gibi eğlenceli aktiviteler de yapıldı. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da gerçekleştiği programda çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuk Şenlikleri’nin bir sonraki etabı ise 21 Ağustos Çarşamba günü 15. Kolordu İlköğretim Okulu’nda (Çenedağ Mahallesi) yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x