Çiftçi’ye tepki yağdı: "Vallahi size hakkımı helal...

Çiftçi'ye tepki yağdı: "Vallahi size hakkımı helal etmiyorum"

Çayırova’da dün meydana gelen sel baskınında bugün bazı noktaları ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye sosyal medyadan tepki yağdı.

Editor: Haber Editörü
02 Eylül 2024 - 17:03

Çayırova’da dün meydana gelen sel baskınında bölgede çok sayıda ev ve işyerini su basmış araçlar ise yolda mahur kalmıştı. Yaşanan olay sonrasında vatandaşlar gün boyu sahada olmayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye tepki göstermişti. Bugün ise Çiftçi yağış sonrasında bazı noktaları gezerek mağduriyet yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan o görüntülerin altına Çayırovalılar ateş püskürdü.

İşte o yorumlar;

Kenan Akyıldız isimli vatandaş, ”Sayın başkanım bu yollara yama yapan arkadaşlar yama yapmayı bilmiyor yâda şefleri bilmiyor kanalizasyon kapaklarının etrafı keza aynı bizim köyde ki asfalttan kotu diyebilirim”

“REZİLLİĞİ BÖYLE ANLATAMAZSIN”

Özhan adındaki vatandaş,” 2 kere aynı sorun yaşandı.20 yıldır sizde burası ki sen mühendis adamsın. Dün yaşadığım rezilliği böyle anlatamazsın. Arabalarımız bozuldu, yolda kaldık. Gönül belediyesi olarak başladın vurdumduymaz belediyecilik anlayışıyla devam ediyorsun vallahi. Ben size hakkımı helal etmiyorum”

“ALT YAPI B…KTAN OLUNCA VALF NE YAPSIN”

Bahtiyar Fidan isimli vatandaş, “Valf malf kurtarmaz birader. Altyapı b…ktan olunca valf ne yapsın. Ana caddelerdeki gider boruları dar. Yağmur bol yağınca giderler yetiştirmiyor. Evlerin su basması rögardan geri basan su değil. Cadde ve sokaklardan giderlere akamayan sular”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x