CHP’li İzmit Belediyesi’nde MİLYONLUK araçlar kaderine terk...

CHP’li İzmit Belediyesi’nde MİLYONLUK araçlar kaderine terk edildi!

Bugün sosyal medyada paylaşılan bazı fotoğraf karelerinde CHP’li İzmit Belediyesi’ne ait MİLYONLUK araçların adeta kaderine terk edildiği görüldü. Vatandaş Belediye Başkanı Hürriyet’e tepki gösterdi.

Editor: Haber Editörü
16 Ağustos 2024 - 14:58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı dün Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

BÜYÜKAKIN GEREKEN CEVABI VERDİ!

Toplantıda CHP’li Özgür Çelik Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin araç kiralama ihalesiyle ile AK Partili belediye başkanlarını karşı karşıya getirmek istemişti. Bu sırada devreye giren Büyükakın CHP Grubuna gereken cevabı net bir şekilde vermişti.

MİLYONLUK ARAÇLARIN TAMİRİ YAPILMIYOR!

Yaşanan olayın ardından bugün ise CHP’li İzmit Belediyesine ait bazı araçların adeta kaderine terk edildiği görüldü. Sosyal medya da paylaşın fotoğraf karesinde MİLYONLUK değerinde olan araçlarda maddi hasar oluştuğu, uzun süredir ise belediye tarafından tamiratı yapılmadığı ifade edildi.

HÜRRİYETE TEPKİ GELDİ!

Konuyla ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplam Hürriyet’e tepkiler yağarken, kaderine terke dilen araçların bakımının ne zaman yaptırılacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!