CHP’li Baran Aydın Bünyamin Çiftçi’yi göreve davet etti!

CHP'li Baran Aydın Bünyamin Çiftçi'yi göreve davet etti!

Çayırova’da bugün sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış İlçede hayatı olumsuz etkiledi.Yağan yağmur sonrasında bir çok ev ve işyerini su basarken,çöken yol nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

Editor: Haber Editörü
01 Eylül 2024 - 17:23 - Güncelleme: 01 Eylül 2024 - 18:04

Konuyla ilgili olay yerine giden CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın vatandaşlardan bilgiler aldı.Aydın yaptığı açıklamada Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi göreve davet etti.

İşte CHP’li Aydın’ın o açıklaması;

“Çayırova Belediye Başkanını göreve davetediyorum.Vatandaş yine size ulaşamadı her zamanki gibi ve siz yine Çayırova halkını şaşırtmadınız. Kim benim hakkımda ne konuşmuş diye takip etmek yerine rica ediyorum Çayırovalı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm sağlayın. Enerjinizi bu yönde kullanın rica ediyoruz .11 ve 27 Temmuz'da yağan yağmur sonrası uyardık, evler su altında kaldı, esnafların dükkanları sular altında kaldı, mahallelerde logarlar patladı.Araçlar sulara gömüldü. Vatandaşa tavsiyemiz, Hava durumu takip edin, yağmur varsa kendi tedbirlerinizi kendiniz alın, yağmurluk, can simidi, ve şişme botunuzu alın. Esnaflarımız elinde çekpas ile hazır kıta bekleyin, boş kovalarınız hazırda bulunsun acil durumlar nedeniyle.Çünkü mevcut belediye başkanımızın bu konuyu görev süresi boyunca çözüme kavuşturamayacağı açık ve net belli. Yağmur sonrası kritik olan noktalar tespit edilseydi, gerekli tedbirler alınsaydı. Kentimizde bugün vatandaşlar mağduriyeti yaşamazdı”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
Vekil Tipioğlu:
Vekil Tipioğlu:"Gazilerimizin her zaman yanındayız"