CHP lastik işçilerini mitinge davet etti

CHP lastik işçilerini mitinge davet etti

CHP Heyeti Lastik İş Sendikasına ziyarette bulundu. İşçilerin sorunlarını görüşüncüyü ziyarette mitinge davette bulunuldu

Editor: Haber Editörü
26 Haziran 2024 - 17:20

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP), 30 Haziran Pazar günü saat 17:00'da Gebze Mevlana Mahallesi Pazar yerinde gerçekleştireceği emek mitingi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda CHP Heyeti, sendikaları mitinge davet etmek amacıyla Lastik İş Sendikasını ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu, Veli Ağbaba ve Ensar Aytekin'in yanı sıra, CHP Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan katıldı. CHP heyetini, Lastik İş Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray karşıladı.

İŞÇİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda işçilerin yaşadığı sorunlar ele alınırken, CHP Heyeti lastik işçilerini emek mitingine davet etti. Görüşme sonrasında CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin yaptığı açıklamada, "Kocaeli’de gerçekleştireceğimiz 'Geçinemiyoruz' başlıklı emek mitingi için işçi örgütleri ve sendikaları ziyaret etmek üzere bugün Kocaeli’ye geldik. İşçilerin sorunlarını konuştuk. Bu ülkede geçinemeyenlerin sıkıntısı olduğu bir gerçek," dedi.


CHP lastik işçilerini mitinge davet etti
TALEPLER DUYURULACAK
Aytekin, "Mesele sadece iş bulmak değil, çalışanların da geçinemediğini görüyoruz. Çeşitli şehirlerde tematik mitingler yapıyoruz ve vatandaşların sesi soluğu olduk. Bu Pazar da emekçilerle, geçinemeyenlerle ve toplumun her kesimiyle bir araya gelerek onların taleplerini duyuracağız," şeklinde konuştu.

SENDİKADAN GÜÇLÜ KATILIM SÖZÜ
Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray, miting daveti için CHP heyetine teşekkür ederek, "Üyelerimizin güçlü bir şekilde sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Sendika olarak pazar günü gerçekleştirilecek emek mitingine güçlü bir şekilde katılım göstereceğiz," ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x