CHP Gebze’den büyük ayıp!

CHP Gebze’den büyük ayıp!

CHP Gebze İlçe Başkanlığı Birleşik Emekliler Sendikası Gebze Şubesine yapacağı ziyareti habersiz iptal etti. Duruma tepki gösteren Şube başkanı Selçuk Süzen başkanı CHP Gebze İlçe Teşkilatını kınadıklarını ifade etti.

Editor: Haber Editörü
29 Haziran 2024 - 22:49

CHP Gebze İlçe Teşkilatı bölge milletvekilleri ile beraber bugün Birleşik Emekliler Sendikası Gebze Şubesine ziyarette bulunacaktı. Ancak ziyaret habersiz bir şekilde iptal edildi. Sendikanın Genel Başkanı, Genel Sekreteri ve üyelerin hazır bulunduğu ziyarete kimse gelmeyince sendikadan CHP Gebze’ye tepki yağdı.

Birleşik Emekliler Sendikası Gebze Şube Başkanı Selçuk Süzen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Bugün CHP Gebze ilçe başkanlığı saat 15.30 da Gebze birleşik emekliler sendikasını Kocaeli milletvekilleriyle birlikte ziyaretimize geleceklerdi bizde sendika olarak bütün hazırlıklarımızı yapıp beklemeye başladık. İstanbul’dan birleşik emekliler sendikası genel başkanı sayın Mahmut Şengül ve genel sekreterimiz Aysel Hanım üyelerimiz ve misafirlerimizle beklemeye başladık. Ama maalesef ne CHP ilçe başkanınındın nede ilçe teşkilatından hiçbir mazeret bildirmeden sendikamıza gelmediler. Bu durumda Gebze CHP ilçe başkanını ve ilçe teşkilatını kınıyoruz ”dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Atila gürpınar
    2 ay önce
    Çok yerinde nir hareket yapmışsınız kutluyotum selçuk başkan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x