Çayırova’da Bünyamin Çiftçi’nin adayı o isim mi?

Çayırova’da Bünyamin Çiftçi’nin adayı o isim mi?

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı'nda hafta sonu gerçekleştirilen delege seçimlerinde yaşanan olayların yankıları sürüyor.

Editor: Haber Editörü
24 Eylül 2024 - 22:35

Özellikle Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin 22. sıraya yazılması ve mesleğinin "yüksek inşaat mühendisi" olmasına rağmen "işçi" olarak belirtilmesi, hem parti tabanında hem de genel kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bu durum, parti içindeki güç dengeleri ve ilişkiler konusunda çeşitli spekülasyonları beraberinde getirdi.

ARALARINDA GERİLLİM Mİ VAR?

Olayın perde arkasında, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede arasında uzun süredir var olduğu iddia edilen gerilimin yattığı düşünülüyor. Çiftçi’nin delege seçimlerinde bu şekilde sıralanması ve mesleği konusunda yapılan yanlış bilgilendirmenin, bu gerginliğin bir yansıması olabileceği değerlendiriliyor.

ÇİFTİ DEĞİŞİM Mİ İSTİYOR?

Ayrıca siyasi kulislerde konuşulan bir diğer iddia ise Bünyamin Çiftçi’nin, mevcut ilçe başkanı Erhan Sarıdede’nin yerine AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ermiş Göksu'yu ilçe başkanı yapmak istediği yönünde. Bu iddia, Çiftçi’nin yerel teşkilat üzerinde daha fazla söz sahibi olmak ve kendi ekibini güçlendirmek istediği şeklinde yorumlanıyor. Çiftçi’nin, teşkilat içinde kendisine daha yakın isimlerle çalışmak istediği ve bu nedenle ilçe başkanlığında bir değişim talep ettiği öne sürülüyor.

PARTİ İÇERİSİNDE ÇEKİŞME!

Bu gelişmeler, AK Parti Çayırova teşkilatındaki iç dinamiklerin oldukça karmaşık olduğunu ve parti içindeki güç mücadelesinin devam ettiğini gösteriyor. Parti içindeki bu çekişmelerin, önümüzdeki süreçte ilçe siyasetinde önemli sonuçlar doğurabileceği ve ilçe başkanlığına yönelik bu rekabetin daha da derinleşebileceği ifade ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siyasette özlenen fotoğraf!
Siyasette özlenen fotoğraf!
İntihar etmek isteyen vatandaşı polis ikna etti.
İntihar etmek isteyen vatandaşı polis ikna etti.