Çayırova’da Belediye personeli bakın ne yapmış!

Çayırova’da Belediye personeli bakın ne yapmış!

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Talha Dülgerbaki'nin, Kudüs ile ilgili bir sosyal medya paylaşımını beğenip beğenmediği konusu tartışma konusu oldu.

Editor: Haber Editörü
04 Eylül 2024 - 14:45

Çayırova Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Kültür Salonu’nda yapıldı. Toplantının gündem dışı kısmında İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Bayrak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Talha Dülgerbaki’nin, Kudüs ile ilgili bir sosyal medya paylaşımını beğenip beğenmediğini sordu. Paylaşımda, “Kudüs umrumda değil. Barış Pınarı Harekatı’nda Türkiye’nin yanında saf tutmayan Filistin benim ‘kırmızı çizgim’ değildir…” ifadeleri yer alıyordu.

MÜDÜR “BEĞENMEDİM” DEDİ AMA…

Müdür Talha Dülgerbaki, İlhami Bayrak’ın sorusu üzerine, “Öyle bir paylaşımı beğenmedim. Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir” diyerek iddiaları reddetti. Ayrıca, geçmişte İlhami Bayrak ile yaşadığı bazı olaylara atıfta bulundu ve Bayrak’ın insanları dini ve ırkı üzerinden değerlendirdiğini öne sürdü. Ancak bu yanıt üzerine Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi müdahale etti ve konunun uzatılmamasını isteyerek, Dülgerbaki’den net bir yanıt vermesini talep etti.

ÇİFTÇİ KONUYA AÇIKLIK GETİRİLMESİNİ İSTEDİ!

Çiftçi, tartışmanın uzaması üzerine, “Beyan esastır. Arkadaşımıza sorduk bu beğeniyi ben yapmadım dedi” diyerek konuyu kapatmak istedi. Dülgerbaki ise tekrar, “Kesinlikle beğenmedim” diye yanıt verdi. Ancak bu açıklamaları yeterli bulmayan Çiftçi, “Kudüs bizim kırmızı çizgimiz değildir paylaşımını beğenmek isterse 50 yıl önce olsun” diyerek konuya kesin bir açıklama getirilmesini istedi.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!

Toplantının ardından yapılan araştırmalar sonucunda, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Talha Dülgerbaki’nin söz konusu paylaşımı beğendiğini gösteren ekran görüntülerine ulaşıldı. Bu durum, Dülgerbaki’nin meclisteki açıklamalarının doğruluğu konusunda şüpheler doğurdu. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x